fbpx

Recenzii

femeie2

 

Multumim mult doamnelor de la pensiune pentru primirea calduroasa si servirea excelenta a minunatelor bucate traditionale . Ne-am simtit minunat ! Pe curand !

Moșilă Eleonora

 

Vă mulţumim că am avut posibilitatea de a ne caza la pensiunea Laura.Am fost foarte mulţumiţi de cazare, personalul foarte amabil, curățenia impecabilă (din când în când balcoanele mai trebuie şterse de praf, dar camerele au fost curate). Preţurile sunţ acceptabile, mâncarea a fost foarte gustoasă. Micul dejun suficient de bogat.Ne-am simţit foarte bine la pensiunea dumneavoastră, iar peisajul spre chei este splendid…

O piscină în curte ar fi perfect.

               Vom recomanda pensiunea prietenilor şi cunoştinţelor noastre.

O zi bună,
Cristina Zimmermann

barbat5Bună ziua,
Răspund la invitaţia de a lasă câteva păreri despre Pensiunea Laura.
– personal amabil şi cu bun simt; amplasare excelenţă; curăţenie; mâncare bună; linişte.
– nu există indicatoare spre com. Petreşti, la ieşirea din Turda. Acest “- “ este compensat prin amab. d-ului Eduard care oferă telefonic, informaţii clare despre modul de acces la pensiune.

Mulţumesc,
Cu respect,
 Adrian Ghinga

Bună ziua!femeie6
Ne-am bucurat de câteva zile minunate petrecute la Pensiunea Laura şi bineînţeles în împrejurimi.
Amplasarea, serviciile, personalul, curăţenia şi raportul calitate/preţ au fost peste aşteptările noastre. Recomandăm pensiunea celor care ajung în această minunată zona a ţării.

Succes şi pe viitor!
Daniela Creţu

Am stat 4 zile împreună cu familia la Pensiunea Laura – Cheile Turzii la începutul lunii August 2016.barbat2
Un loc extraordinar cu oameni minunaţi care fac tot posibilul să te simţi ca acasă!
Mâncarea este extrem de gustoasă!
Condiţiile de cazare sunt foarte bune.
Un loc minunat unde cu siguranţă vom reveni!

Ioan Popa
Bucureşti

femeie5 I had a very pleasant stay in your pension.
 The room was clean and staff helpful, especially Annie. Even though we could hardly  communicate with each other, she tried at her best to make my stay comfortable.
 And of course, I loved the view from my balcony 🙂

                                                                  All the best,
                                  Maria Yudin

barbat1 – personal: amabil
 Sugestie: poate că ar fi de preferat că acesta să se poată deosebi de turişti printr-o ţinută  vestimentară, chiar una specifică zonei
 – servicii: în principiu sunt ok deşi am petrecut un sejur scurt la pensiunea dvs
 – curăţenie: nu au fost probleme
 – raport calitate/preţ: un raport corect!
                                   Concluzie: prezentarea de pe www.pensiune-laura.ro este conformă cu realitatea şi recomand cu căldură celor interesaţi de zonă să îşi rezerve un sejur la dvs. Vă doresc succes în activitate!

        Mulţumesc şi să auzim numai de bine!
Florin Baciu

Bună ziua,barbat3
Plusuri: Raport calitate preţ foarte bun, camerele spaţioase şi întreţinute, locaţia şi amenajarea pensiunii, servirea bună şi personalul orientat către client şi către satisfacerea nevoilor clientului, mâncarea bună, sala de relaxare. Minusuri: În salonul unde se mancanca pătrunde mirosul de mâncare de la bucătărie, recomand o hotă şi o mai bună delimitare a spaţiilor
Este foarte posibil să revin şi la anul.

Cu stimă,
Cristi Dănilă

femeie4

Pensiunea Laura este o locaţie foarte frumoasă, cu un peisaj absolut superb. Condiţiile de cazare sunt, de asemenea, foarte bune. Am apreciat curăţenia (camerele erau impecabile), amabilitatea personalului şi faptul că mi-au putut răspunde la toate întrebările. Un punct în minus ar fi aparatele de la sala Wellness, care erau defecte. Nu consider ceva important pentru mine, nu am folosit, dar, pe viitor, probabil ar fi în avantajul dumneavoastră dacă le-aţi îmbunătăţi pentru clienţii care petrec mai mult timp la pensiune şi vor dori să le utilizeze. Că să rezum, mi-a plăcut sejurul la Pensiunea Laura, voi avea în vedere şi pe viitor, în cazul în care voi mai ajunge în zonă.

Ştefania Voinea

barbat4 Am apelat la Pensiunea Laura pentru un teambuilding şi nu regret alegerea făcută. Am închiriat  întreagă pensiune pentru 17 oameni fiind a două oară când am ales această locaţie.
 Administratorul pensiunii ne-a ajutat şi a rezolvat toate rugăminţile noastre.
 Personalul a fost extrem de amabil şi flexibil fiindcă am decalat de mai multe ori masă şi au stat  peste program cu noi ajutându-ne cu orice aveam nevoie.
 Pensiunea şi camerele au fost curate , ok aranjate şi dotate. Wi-fi nu a fost disponibil dar nu i-am simţit lipsa. Preţurile au fost ok ţinând cont de calitatea serviciilor şi a mâncării bune. Produsele folosite în preparea mâncării au fost de calitate. Am avut 3 mese pe zi şi toate au fost delicioase.

Cu siguranţă o să mai revenim!
Cu respect,
Claudiu Creţu

femeie3Cazarea şi masa au fost perfecte. Zona e super. A meritat să facem un ocol de la ruta clasică.
Poate dată viitoare vom rămâne mai multe zile.
Mulţumim mult.

 Cu stimă,
Mioara

femeie1Bună ziua,
În primul rând va mulţumesc pentru amabilitatea şi flexibilitatea cu care aţi rezolvat toate schimbările legate de perioada de cazare.
Cele 2 zile petrecute la pensiune au fost plăcute, am avut parte de linişte şi relaxare.
Pentru doamnele de la recepţie şi de la bucătărie am doar cuvinte de laudă. Au fost foarte amabile, s-au pliat pe cerinţele noastre în condiţiile în care am fost şi cu băieţelul de 2 ani şi jumătate.
Mâncarea a fost foarte bună, inclusiv pentru copil. Şi produsele servite la micul dejun au fost de calitate, superioare celor servite la alte pensiuni cu aceeaşi categorie de cazare.
Am totuşi şi câteva sugestii de îmbunătăţire:
– un ajutor de bucătar în perioadele când pensiunea este plină. Pe noi nu ne-a afectat timpul de aşteptare mai mare deoarece am stat mai mult în zona pensiunii. Oricum am dat comandă de mâncare din timp, specificând şi ora la care dorim să servim masă. Dar ceilalţi turişti care erau cazaţi acolo (din Ungaria) au avut mici neplăceri din cauza că au aşteptat prea mult.
– se pot face mai multe feluri de ciorbă din meniu, pentru a evita situaţiile în care vrei să comanzi şi ţi se spune că nu sunt decât 2 feluri. Din nou, pe noi nu ne-a afectat prea mult aspectul acesta, au fost bune şi cele care erau făcute.
– micul dejun ar putea fi puţin variat de la o zi la altă (a fost identic în cele 2 zile de weekend) şi îmbogăţit cu produse tradiţionale.
Legat de curăţenie, în toate zonele din afară camerei totul era foarte îngrijit şi curat. Totuşi, în camera, nu am mai avut aceeaşi senzaţie de curăţenie impecabilă, în special la baie.
Nu ştiu cum sunt celelalte camere, dar în camera în care am stat noi se impunea o renovare a băii şi schimbarea obiectelor sanitare. A fost acceptabil, dar se poate mai bine.
Încă un lucru ce s-ar putea adaugă pentru un plus de confort în camera ar fi plasa la geam.
Ca o concluzie, am fost destul de mulţumiţi de timpul petrecut la Pensiunea Laura. Micile neajunsuri menţionate mai sus au fost compensate din plin de zona liniştită unde este amplasată pensiunea, de mâncarea excepţională şi de amabilitatea doamnelor de acolo.

Vă mulţumesc,
Camelia Gafitescu

Sunati-ne!

ro_RORomanian
en_USEnglish ro_RORomanian